🔰 با خودت بیاندیش تو کجای میدانی؟
🔸عمر بن سعد بن ابی وقاص
دنیاطلبی ریشه اصلی گمراهی انسان است و در اسلام به شدت از آن نهی گردیده است.
🔸#گندم_ری
عمر بن سعد، پسر سعد بن ابی وقاص(سعد بن ابی وقاص معروف به سردار قادسیه-فرمانده سپاه فاتح ایران در زمان خلیفه دوم و هم چنین عضو شورای شش نفره)
⚫️روزی امام علی علیهالسّلام، خطبه می خواند و فرمود: «سلونی قبل ان تفقدونی؛ از من هرچه میخواهید بپرسید، قبل از اینکه دیگر مرا نیابید. به خدا قسم هر مطلبی که برایتان، سوالی باشد، از گذشته و آینده، پاسخ خواهم داد.»
سعد بن ابی وقاص بلند شد و گفت: «آیا میدانی که در سر و ریش من، چند مو هست؟» حضرت فرمود: «از من سوالی کردی که به خدا قسم، پیامبر مرا از این سوال تو خبر داده، بدان که هر مویی از سر و ریش تو، شیطانی به پای آن نشسته و در خانه تو بزغالهای است که فرزندم حسین (علیهالسّلام) را خواهد کشت.» (عمر بن سعد آن روز کودکی نوپا بود)
🔥مسلم بن عقیل پس از آنکه به دستور عُبیدالله بن زیاد دستگیر شد، از عبیدالله خواست تا عمر بن سعد را به جهت خویشاوندی، وصی خود قرار دهد. مسلم وصیتهایش را با عمر در میان گذاشت. اما ابن سعد وصیت مسلم را برای عبیدالله بازگو کرد و به مسلم خیانت ورزید.
♨️همزمان با ورود امام حسین (علیهالسّلام) به عراق عمر سعد که از سوی عبید الله ابن زیاد به امارت حکومت ری منصوب و به سرکوبی شورش دیلمیان مأمور شده بود، با ۴ هزار سپاهی در بیرون کوفه اردو زده و آماده حرکت به سوی ری بود.
عبیدالله او را از رفتن بازداشت و به او دستور داد تا به مصاف امام (علیهالسّلام) برود. عمرسعد از اجرای این دستور عذر خواست؛ اما عبیدالله امارت ری را مشروط به جنگ با امام حسین (علیهالسّلام) کرد. عمرسعد اجازه خواست تا در این باره بیاندیشد. با موافقت عبیدالله ابن زیاد با این خواسته، او با اقوام و دوستانش مشورت نمود همگی او را از جنگ با امام (علیهالسّلام) برحذر داشتند؛ اما فردای آن روز عمر بن سعد برخلاف نظر دوستان و آشنایان، راه کربلا را در پیش گرفت و با چهار هزار نفر سپاهی عازم نبرد با امام (علیهالسّلام) گردید. (انساب الاشراف ج۲ ص ۳۴۴)
❤️علایق به دنیا برای همه یکسان نیست یکی به قدرت علاقه دارد دیگری به پول ،دیگری بنده شهرت است، دیگری شیفته غذا است و …
کلاهت را قاضی کن ببین محل لغزش تو چه می تواند باشد؟
#محبت_به_اهل_بیت
[جمعه 1402-06-03] [ 09:34:00 ق.ظ ]